Φινάλε έκανε σήμερα 7/7 η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές αλλά και δυο συνεργάτες της που της χάρισαν μοναδικές στιγμές.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Εβελίνα Νικόλιζα οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Εβελίνα, αυτά τα τέσσερα χρόνια που μοιραστήκαμε μου έδωσες χαρά ήσουν το γέλιο μου σε ζόρικες στιγμές. Είσαι από τα πιο καλά πλάσματα που υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη σου εύχομαι ό,τι κι αν ξάνεις να μεταφέρεις την καλή σου ενέργεια.

Δημήτρη μου, ήσουν σε αντίθεση με τη μακακία που είχα πει σε μια εκπομπή τον Νοέμβριο ήσουν αποκάλυψη και το λέω δημόσια. Ήσουν το στήριγμά μου σε θέματα ενημέρωσης, με έκανες καλύτερη δημοσιογραφικά εύχομαι όποιο κι αν είναι το επόμενό σου βήμα να σκίσεις» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού στους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ανακοίνωσε την ημερομηνία που επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες μετά το καλοκαίρι: «Στις 21 Σεπτεμβρίου θα είμαστε εδώ με δύο νέα μέλη στην παρέα που ελπίζουμε να τα καλοδεχτείτε και να τα αγαπήσετε».

Διαβάστε επίσης: Ναταλία Γερμανού: Το δημόσιο μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη μετά το φινάλε της εκπομπής της – «Σε περιμένει η θάλασσα ο ήλιος ο έρωτας…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ