Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, Μαχητές και οι Διάσημοι συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν ξεκινήσει το νέο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Κατά το χθεσινό επεισόδιο οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και είχαν επικοινωνία με γραπτά μηνύματα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή συνομίλησε με τον Γιάννη Λυγνό και έτσι ο Γιώργος Λιανός, πριν ενημερώσει τους παίκτες για το έπαθλο για το οποίο θα διαγωνιζόντουσαν θέλησε να πειράξει λίγο την Μυριέλλα Κουρεντή και ζήτησε να μάθει αν δέχθηκε πρόταση γάμου από τον John.

Μάλιστα λίγη ώρα νωρίτερα, ο Άρης Σοϊλέδης είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που έκανε στην σύντροφό του Μαρία Αντωνά και με την οποία θα παντρευτούν το καλοκαίρι.

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού για τα κουφέτα η Μυριέλλα Κουρεντή απάντησε: «Με περιμένει μια έκπληξη αλλά δεν είναι πρόταση γάμου. Δεν είναι όλες οι εκπλήξεις το ίδιο. Μπορεί να είναι τραγούδια, μπορεί να είναι ταξίδια, μπορεί να είναι άλλα πράγματα» είπε αρχικά.

«Κι εγώ μίλησα με τον John ο οποίος μου είπε πολύ καλά πράγματα  και μέσα σε αυτά μου είπε ότι με περιμένει και μια έκπληξη στην Αθήνα. Και τώρα Γιώργο είμαι να μου επιτρέψεις, με το ένα πόδι στο Survivor και με το άλλο πόδι στην πατρίδα» συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ