Ένταση δημιουργήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, καθώς η Μορτασία ξέσπασε σε κλάματα, δηλώνοντας ότι δεν αντέχει άλλο την κριτική.

Όταν ήρθε η στιγμή να σταθεί μποστά στους κριτές ο Στέλιος Κουδουνάρης, ανέφερε: «Τι συμβαίνει ρε Μορτασία;»

Μορτασία: «Έχω πιεστεί»

Στέλιος Κουδουνάρης: «Τι είναι αυτό που σε πιέζει;»

Μορτασία: «Όλα, κάπως σαν να μην μπορώ να αντέξω άλλη κριτική»

Στέλιος Κουδουνάρης: «Κοίταξε αυτή είναι η φύση του διαγωνισμού όμως, κριτική ένας άνθρωπος που θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα ή που ασχολείσαι όντως με τη μόδα, πρέπει να έχεις στον νου σου ότι θα κρίνεσαι συνεχώς είτε είσαι στην τηλεόραση, είτε όχι. Η κριτική, η απόρριψη, η πορεία, η εξέλιξη, όλα είναι μέρος του παιχνιδιού, του παιχνιδιού της ζωής εννοώ. Δηλαδή αν πιέζεσαι με αυτό… Και είμαστε και μια ανάσα πριν το τέλος».

Μορτασία: «Πρέπει να το βρω».

Στέλιος Κουδουνάρης: «Πρέπει να το βρεις, αλλά θα ακουστώ πολύ γραφικός αν ξαναπώ ότι οι μέρες στο My Style Rocks περνάνε γρήγορα και έχουν μείνει 5 βδομάδες, 4; Τίποτα, δεν έχει μείνει τίποτα, έχουμε φτάσει σχεδόν στο τέλος. Και ακόμα συζητάμε αν ανοίξαμε το παλτό ή αν πρέπει να φοράμε μεγαλύτερα παπούτσια που δεν μπορούμε να τα περπατήσουμε».

«Όταν είσαι σε έναν διαγωνισμό και υπάρχει τόσος ανταγωνισμός και τόση κριτική για μερικούς ανθρώπους ώρες -ώρες αυτό το πράγμα είναι τοξικό μέσα τους. Για εμένα τις τελευταίες 3 εβδομάδες απλά μαζεύεται, δεν μπορεί να βγει κάπως και με ενοχλεί» είπε η παίκτρια.

«Καταλαβαίνω ότι είσαι σε μια ευαίσθητη ψυχολογική στιγμή, αλλά ο τελικός είναι μπροστά μας. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι εσύ θα αποφασίσεις το πώς και πόσο θα προχωρήσεις. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να σου πω. Σε καταλαβαίνω, αλλά δεν φτάνει να καταλαβαίνω την πίεσή σου. Αλλά πρέπει εσύ να βρεις τον τρόπο να την ξεπεράσεις», είπε στο τέλος ο κριτής.

Διαβάστε επίσης:
Στέλιος Κουδουνάρης: «Όταν ήρθε η πρόταση για το My Style Rocks δεν ήθελα να πάω ούτε για δοκιμαστικό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ