Σε κλάματα ξέσπασε η Ανδριάνα Παναγιώτου στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Η διαγωνιζόμενη βρέθηκε απέναντι από τους κριτές και θέλησε να κάνει μια ερώτηση στον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Πιστεύετε σε εμένα;», ρώτησε η Ανδριάνα Παναγιώτου τον κριτή με τον ίδιο να την ρωτά αν αυτή πιστεύει στον εαυτό της. Τότε η παίκτρια προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή ξεσπώντας σε κλάματα.

«Πιστεύω πολύ σε εμένα, γιατί προσπαθώ κάθε ημέρα να είμαι διαφορετική. Για αυτό έπεσα σε πολλούς πειραματισμούς, οι οποίοι κάποιοι ήταν άστοχοι, κάποιοι μπορεί να γινόντουσαν προσβλητικοί καμιά φορά. Εννοώ ότι φέρνω πειραματισμούς. Κάποιοι είναι άστοχοι, κάποιοι είναι καλύτεροι. Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες ήθελα κάθε μέρα να έρχομαι διαφορετική για να δείτε σε εμένα δυνατότητες και να μην βαριέστε.

Πιστεύω πολύ σε εμένα και έχω αλλάξει πράγματα στη ζωή μου για να είμαι εδώ. Πέρα από επαγγελματικές προτάσεις πάρα πολύ τιμητικές, που δεν έχω δεχθεί, γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το σόου, χώρισα (σ.σ. για να έλθω εδώ). Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη σχέση, απλώς δεν του άρεσε που δεν έχουμε χρόνο να βρεθούμε. Μου έκανε θέμα για τα ωράρια και επειδή αυτό το θέλω πάρα πολύ, όποιος δεν θέλει να είναι δίπλα μου, του ανοίγω την πόρτα και φεύγει», είπε η Ανδριάνα Παναγιώτου με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε επίσης:

My style rocks: Ποια είναι η Casablanca που έχει φωτογραφηθεί σε γνωστά περιοδικά;

My style rocks – Σιμόν Σέρβου: Η σχεδιάστρια μόδας με τις viral κριτικές της

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Την έχω δει στο My style rocks, δεν είναι μια εκπομπή που παρακολουθώ διακαώς»

My style rocks – Ηρώ Ζεϊμπέκη: 9 πράγματα για γνωρίσετε τη νέα παίκτρια του My style rocks

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ