Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Μπάρτζης που γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του Survivor. Ο πρώην πάικτης του reality επιβίωσης μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο ίδιος ανέφερε ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδο και είπε: «Μετά το Survivor ξύπναγα στον ύπνο μου και έκλαιγα».

«Δεν κάνουμε παρέα με τον Τζέιμς. Εχθρούς δεν έχουμε, με όλους καλά. Έχουμε περάσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Περισσότερο μιλάω με τον Ηλία Μπόγδανο. Με έχει βοηθήσει κιόλας. Επαγγελματικά πράγματα δεν κοιτάγαμε, δεν με ένοιαζε ποτέ εμένα η τηλεόραση. Δεν ξέρω τι κάνει και ο καθένας καθένας κοιτάει τη δουλειά του. Τον είδαν χθες, προχθές κάποιοι, είπαμε ένα γεια και ΟΚ», δήλωσε αρχικά για τον Τζέιμς Καφετζή.

Στη συνέχεια ο πρώην «Μαχητής» αποκάλυψε για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Μιλάμε… Στο παιχνίδι γνωριστήκαμε. ΟΚ. Όταν βγαίνεις έξω από το παιχνίδι, είναι τόσος ο ψυχολογικός πόλεμος και έχεις να δεις ανθρώπους πέντε μήνες, είναι δύσκολο. Από εκεί που έχεις γίνει τελείος ζώο και δεν καταλαβαίνεις τίποτα εκεί πέρα, μετά…».

Ακόμη, ο Νίκος Μπάρτης ανέφερε πως μετά το Survivor: «Ξύπναγα στον ύπνο μου και έκλαιγα γιατί δεν είχα συνηθίσει».

Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο Τζέιμς Καφετζής πριν από λίγο καιρό στην «Super Κατερίνα», είχε αναφέρει για τη συμφιλίωση του Νίκου Μπάρτζη και του Αλέξη Παππά πως «δεν νομίζω πως ήταν συμφιλίωση, απλά έτυχε να ήταν εκεί μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ