Μπορεί να έχει περάασει μόλις μια εβδομάδα από τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι του MasterChef, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να δείχνουν τον πραγματικό και τον μαγειρικό τους χαρακτήρα. Οι 24 νέοι παίκτες του MasterChef μπήκαν πια στο σπίτι και ξεκίνησαν και επισημα τη μαγειρική αναμέτρηση. Το φετινό MasterChef μάλιστα έχει πολλές ανατροπές και το Twitter βρήκε ήδη του αγαπημένους του παίκτες.

Όσο προχωρά ο διαγωνισμός φυσικά θα δημιουργήθουν και άλλες συμπάθειες και αντιπάθειες, αλλά ήδη υπάρχει μια πρώτη τάση στα social media. Μετά την υπεροπτική στάση του Γρηγόρη Γιαννόπουλο μετά την ήττα της Κόκκινης Ομάδας, το Twitter σχολίασε σίγουρα έντονα τον 26χρονο παίκτη. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που αγαπά ήδη πολύ το κοινό.

Γιάννος Σδούγκας

Ανάμεσά τους είναι ο Γιάννος που ήταν ο πρώτος νικητής του Mystery Box και μοίρασε τα υλικά του για το τεστ δημιουργικότητας με στόχο να βοηθήσει τους συμπάικτες του. Αυτό ήταν κάτι που σίγουρα εκτίμησαν οι χρήστες του Twitter.

Ο Γιάννος Σδούγκας είναι 34 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο. Ήρθε στην Ελλάδα το 2020. Η Ελληνική και η Γαλλική γλώσσα μπλέκονται αυθόρμητα στο λόγο του. Δήλωσε συμμετοχή υπό την πίεση των φίλων του. Υποστηρίζει πως είναι ευγενικός, ειλικρινής και λάτρης της σοκολάτας. Πιστεύει πως η πορεία του στον διαγωνισμό θα είναι γλυκιά και μεγάλη, ελπίζοντας πως στο τέλος θα είναι ένας από τους 24 που θα φτάσει στον τελικό.

Τζόναθαν Χάρτνετ

Σταθερά από τις auditions και το bootcamp ο Τζόναθαν είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του φετινού MasterChef και έχει κάνει πολλούς να τον παρομοιάσουν με τον Τζοβάνι του MasterChef 5.

Ο Τζόναθαν Χάρτνετ είναι 43 ετών. Γεννημένος στον Καναδά και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη, ο καθηγητής Αγγλικών Τζόναθαν, ο οποίος μιλάει άπταιστα πέντε γλώσσες, είναι ακόμα σούπερ «ερωτευμένος» με την Ελλάδα, ύστερα από τόσα χρόνια που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Παντρεμένος με Ελληνίδα και πατέρας δυο παιδιών δηλώνει εξωστρεφής, κοινωνικός, επικοινωνιακός και έτοιμος να καταπλήξει τους κριτές.

Χριστόφορος Κατσιάνας

Ο Χριστόφορος είναι σίγουρα ένας παίκτης που ξεχώρισε σχεδόν αμέσως για το χιούμορ του. Είναι ο παίκτης που δεν πίστευε ότι η προσπάθειά του ήταν ικανή να τον βάλει στο σπίτι. Ήταν αυτός που είχε την πρώτη θεαματική τούμπα μέσα στο πάντρι τροφίμων και αυτός που αναρωτήθηκε αν η παραγωγή έχει κομμωτή για να του φτιάξει τα μαλλιά. Και φυσικά, είναι ο μεγάλος αγαπημένος του Twitter.

Αν και οι γονείς του τον πίεζαν να πάρει το πτυχίο της Γεωπονικής, η καρδιά του Χριστόφορου χτυπούσε, από τότε που ήταν παιδάκι και χτυπάει μέχρι σήμερα, παθιασμένα για τη μαγειρική. Με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, ο Χριστόφορος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλο του ελάττωμα, όπως υποστηρίζει, είναι πως μιλάει πολύ, το οποίο όμως αντισταθμίζεται από τις μαγειρικές του ικανότητες και τον «ανοιχτό-βιβλίο» χαρακτήρα του.

Νίκος Μπέρκας

Είναι ο πρώτος παίκτης που έχασε στη δοκιμασία αποχώρησης και στεναχώρησε το κοινό. Ο λόγος για τον Νίκο Μπέρκα που αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής, αλλά επέστρεψε μετά από λίγο καθώς υπήρξε η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη. Και φυσικά το Twitter το «γλέντησε».

Ο Νίκος Μπέρκας είναι οξυδερκής, χαλαρός, μουσικόφιλος, βιβλιοφάγος και λάτρης των μεγάλων προκλήσεων. Χωρίς εμπειρία στις επαγγελματικές κουζίνες, ο Νίκος θέλει να τα δώσει όλα και μπαίνει με άγχος αλλά και με μεγάλο πάθος στην κουζίνα του MasterChef 2022. Δηλώνει πως μαθαίνει εύκολα και γρήγορα και ρουφάει γνώσεις σαν το σφουγγάρι. Γνωρίζει πως ο προσηνής χαρακτήρας του θα κερδίσει τους συμπαίκτες του αλλά ο πρωταρχικός του στόχος είναι να κερδίσει τους κριτές με τα πιάτα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ