Μετά το Silver Award και τα 10.000 ευρώ που κέρδισε ο Γιάννος ήρθε η επιστροφή των παλιών παικτών στο παιχνίδι μαγειρικής του Star. Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας των επιστροφών στο MasterChef, η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και κέρδισε την επιστροφή της στο διαγωνισμό. Ο Γιώργος Μελανδίνος ήταν εκείνος που αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό. Ωστόσο τα καλύτερα Tweets ήταη για την επιστροφή του «Μπόμπαινα».

Ωστόσο, σήμερα θα συνεχιστεί η διαδικασία και στη δεύτερη μέρα επιστροφών θα έχουμε τις μαγειρικές μονομαχίες. Τρία μαγειρικά ζευγάρια θα διεκδικήσουν άλλες τρεις λευκές ποδιές, που οδηγούν πίσω στο σπίτι του MasterChef 2022. Ανάμεσα σε αυτούς που επέστρεψαν ήταν φυσικά και ο Δημήτρης Ταϊρίδης, γνωστός και ως «Μπόμπαινας».

«Συνειδητοποιήσαμε ότι μείναμε 11 και δεν μας άρεσε. Οπότε για εσάς έχει ρεπό», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και καλωσόρισε τους παίκτες Στον εξώστη, είχε ήδη στηθεί κερκίδα για την επιστροφή του Γρηγόρη και όταν εκείνος μπήκε μέσα έγινε πανικός. Μάλιστα, ο Γρηγόρης ανέβηκε να χαιρετήσει τους φίλους του.

Τελευταίος στην κουζίνα μπήκε ο Μπόμπαινας. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης φορώντας μια μπλούζα με από την ταινία «Εγώ ο Απαισιότατος», ενώ στην κάμερα είπε χαρακτηριστικά: «Τσουπ! Surprise!».

Τα 5 καλύτερα Tweets για την επιστροφή του «Μπόμπαινα»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ