Με γλυκό μπήκε, με γλυκό αποχώρησε η Πωλίνα Βετσίνοβα από το MasterChef. Η πορεία της 20χρονης διαγωνιζόμενης που έχει αγάπη στην παρασκευή γλυκών κόπηκε απότομα από κάτι που η ίδια χαρακτήρισε ως «παιδικό λάθος».

Έτσι, την περασμένη Παρασκευή είδαμε την αποχώρησή της από το MasterChef, στο οποίο η Πωλίνα Βετσίνοβα κατάφερε να φτάσει μέχρι τη 13η θέση. Λίγο πριν φύγει από το MasterChef θέλησε να αφήσει ένα γράμμα για τους συμπαίκτες της με τους οποίους ήρθε κοντά στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού, όπως τον Γιώργο Τράκα και τον Δημήτρη Πολιτάκη. Παράλληλα, η Πωλίνα ζήτησε συγγνώμη από τη Μαρία Μπέη για τα όσα είπε για εκείνη στην αρχή του διαγωνισμού. Στην πορεία τους μέσα στο παιχνίδι οι δύο παίκτριες ήρθαν κοντά και κατάλαβαν περισσότερο η μια την άλλη.

Στις πρώτες της δηλώσεις μάλιστα μετά την αποχώρηση από το MasterChef, η Πωλίνα Βετσίνοβα μίλησε για τις κόντρες που είχε στον διαγωνισμό, τόσο με τη Μαρία Μπέη, όσο και με τον Γιώργο Πορφύρη και τον Ηλία Κιαζόλι, εξηγώντας πως ήταν παρεξηγήσεις που στη συνέχεια εξομαλύνθηκαν.

Πωλίνα Βετσίνοβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πωλίνα έκανε λόγο για μια μεγάλη εμπειρία για την οποία είχε να πει πολλά «ευχαριστώ».

«MasterChef τηλεοπτικό έργο; Μικρή οικογένεια; Φιλία; Εμπειρία; Αρχή! Η αρχή των ιδεών μου, την μεγάλη μου αγάπη για τη δουλειά μου, αρχή την πορεία μου στη μαγειρική. Πριν από μισό χρόνο, αστειευόμενη συμπλήρωσα μια αίτηση για casting MasterChef. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μπω στο έργο, ειδικά από τη στιγμή που μπορούσα να πάω τόσο μακριά. Ναι, μάλλον είναι τύχη, αλλά και να είναι τύχη, της λέω ευχαριστώ.

Έχω μάθει πολλά εδώ σε 4 μήνες. Βρήκα ανθρώπους κοντά μου που μοιράστηκαν μαζί μου δάκρυα και γέλια, μοιράστηκαν κουζίνα και φαγητό, έμαθα πολλά από αυτούς, πήρα μεγάλη εμπειρία. Βλέπω ένα μονοπάτι μπροστά, ένα συναρπαστικό και ενδιαφέρον μονοπάτι. Ευχαριστούμε πολύ όλο το συνεργείο, τους εικονολήπτες, τους ηχολήπτες, τους μοντέρ, τους κριτές και τους μέντορες για όλα όσα έχετε επενδύσει σε εμάς και για τη σπουδαία δουλειά σας σε αυτή τη μικρή ζωή που ονομάζεται MasterChef», ανέφερε.

Πάντως η Πωλίνα ξεκίνησε ήδη να μοιράζεται συνταγές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram παραμένοντας στοχοπροσηλωμένη στη ζαχαροπλαστική της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ