Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του φετινού MasterChef. Μετά από τις πρώτες δυο φάσης, όπου ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και η Χριστίνα Χριστοφή διαγωνίστηκαν σε ένα Mystery Box και μια δοκιμασία ενός πλήρους μενού με τέσσερα πιάτα, έρχεται η αντιγραφή πιάτου και η Live μετάδοση των αποτελεσμάτων από το Star.

Οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ανακοινώσουν ζωντανά το αποτέλεσμα, αποκαλύπτοντας ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

MasterChef: Παραλίγο να βάλει φωτιά στην κουζίνα ο Λευτέρης

Λίγο πριν από τον τελικό, εμείς συγκεντρώσαμε πέντε πράγματα που ίσως δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά για τον Λευτέρη, έναν από τους δυο φιναλιστ του φετινού MasterChef.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Λευτέρης ήταν ο πρώτος αρχηγός της γκρι μπιγάδας και στην έναρξη του παιχνιδιού είχε αντίπαλό του τη Χριστίνα, ως αρχηγό της μπορντώ μπριγάδας.

Πέντε πράγματα που ίσως δεν γνωρίζαμε για τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο:

  • Ο Λευτέρης έχει εργαστεί ως βοηθός chef σε εστιάτορια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξύ των οποίων και το Sabor στο Λονδίνο, το οποίο κατέχει ένα αστέρι Michelin.
  • Γνωστό εστιατόριο της Σαντορίνης ήταν ένας από τους σταθμούς της καριέρας του, όπου ήταν στο πόστο του Sous Chef.
  • Έχει μητέρα και θείο ζαχαροπλάστη.
  • Του αρέσει η fusion κουζίνα και πίσω από τα πιάτα του να υπάρχει πάντα μια ιστορία.
  • Έπειτα από τη συνάντηση με την οικογένειά του στη Β’ φάση του τελικού, δεσμεύτηκε on camera να τους πάει ένα ταξίδι, είτε κερδίσει, είτε όχι στο MasterChef.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ