Τελικά δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις προσπάθειες. Αυτή η διαγωνιζόμενη έχει βρεθεί τέσσερις φορές σε οντισιόν του MasterChef και δεν πτοείται με τίποτα. Ο λόγος για την Κέλλυ – που σε προηγούμενη κύκλο του παιχνιδιού μαγειρικής είχε εμφανιστεί ως Κυριακή- που επέστρεψε για 4η φορά στο MasterChef και έγινε viral στο Twitter.

Πριν από μερικά χρόνια η Κυριακή -σήμερα Κέλλυ- βρέθηκε στην οντισιόν που έκαναν στη Θεσσαλονίκη για το MasterChef. Εκεί είχε παρουσιάσει στους κριτές: Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο ένα πιάτο με κοτόπουλο και σαλάτα και δεν είχε πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε ξανά και ξανά.

Με νέο look και νέο όνομα, η διαγωνιζόμενη ήρθε και στη χθεσινή οντισιόν του παιχνιδιού μαγειρικής και παρουσίασε στους κριτές ένα «γκουρμέ» – σύμφωνα με τα λεγόμενά της- πιάτο. Και μπορεί να προσπάθησε να τους καλοπιάσει με τα γεμιστά ντοματίνια της σε σχήμα τουλίπας, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να περάσει στo bootcamp.

«Δεν είμαστε ακόμη για την επόμενη φάση του MasterChef. Στο λέω με πολλή αγάπη. ελπίζω να το λέω πολύ ευγενικά και να γίνομαι κατανοητός», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τη διαγωνιζόμενη να αναφέρει: «Νομίζω πώς ήταν λάθος τους. ΄Έπρεπε να μου δώσουν μια ακόμη ευκαιρία».

Φυσικά η εμφάνισή της ξύπνησε στο Twitter μνήμες από την πρώτη φορά που την είδαμε σε οντισίον του MasterChef με την Κέλλυ να γίνεται viral στο Twitter.

Δείτε τα καλύτερα Tweets για την Κέλλυ του MasterChef:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ