Η πρώην παίκτρια του MasterChef Γιώτα Λιοπετρίτη «καρφώνει» τους συμπαίκτες της και κάνει λόγο για τοξικότητα στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Ένα μήνυμα για την τοξικότητα που έζησα στο MasterChef. Μόνο αγάπη. Οι τεχνικές μαθαίνονται, ο χαρακτήρας όχι», αναφέρει στη λεζάντα video της στο Instagram.

Αναλυτικά, η Γιώτα Λιοπετρίτη αναφέρει στην ανάρτησή της μετά την αποχώρηση από το MasterChef: «Βγαίνω πολύ γεμάτη και κρατάω τις όμορφες στιγμές που έχω περάσει με τα παιδιά. Επειδή έχω ακούσει και κάποια πολύ άσχημα σχόλια, ήθελα να πω το εξής: Η μαγειρική μαθαίνεται. Η ανθρωπιά, η παιδεία και το ήθος και ο χαρακτήρας δυστυχώς για κάποιους από τους συμπαίκτες μου δεν μαθαίνεται σε καμία σχολή».

Στη συνέχεια η παίκτρια του MasterChef επισημαίνει: «Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Νομίζω όλοι ξέρουν σε ποιους αναφέρομαι. Είναι πραγματικά λυπηρό να βγαίνεις από ένα παιχνίδι που προσφέρει τόσες όμορφες εμπειρίες και να βλέπεις κάποια άτομα να αμαυρώνουν το MasterChef με την τοξικότητά τους και την κακία τους. Τους λυπάμαι. Είμαι σίγουρη ότι θα τα βρουν αργότερα μπροστά τους. Ό,τι και να λένε, για εμένα τώρα ξεκινάει η μαγειρική και είμαι πανέτοιμη να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα».

Η Γιώτα Λιοπετρίτη έφυγε, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος μπήκε στο MasterChef

Η Γιώτα Λιοπετρίτη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef 7 το βράδυ της Τρίτης. Είχε μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει την παραμονή της απέναντι στον Γρηγόρη Γιαννόπουλο. Tελικά, εκείνος ήταν που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef και διεκδικεί πλέον τον τίτλο και το έπαθλο.

Στην πρώτη της ανάρτηση η Γιώτα Λιοπετρίτη μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή της μέσα σε έναν χρόνο. Και ανέφερε όλα τα συναισθήματα που έζησε όσο καιρό βρισκόταν στον τηλεοπτικό μαγειρικό διαγωνισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ