Η απόλυτη ανατροπή στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Μετά την παταγώδη αποτυχία του τεστ δημιουργικότητας και τους 6 παίκτες που βγήκαν στον τάκο, ήρθε μια εξίσου αποτυχημένη δοκιμασία αποχώρησης. Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι μέσα στα έξι πιάτα δεν κατάφεραν να βρουν μια σωστή και ολοκληρωμένη προσπάθεια. Έτσι, αποφάσισαν να διώξουν το χειρότερο από τα έξι πιάτα που ήταν αυτό του Δημήτρη Ταϊρίδη. Ωστόστο, ήρθε η ανατροπή στο MasterChef με την ανακοίνωση του Βασίλη βαλέχα πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Και φυσικά το Twitter πήρε «φωτιά» για τον «Μπόμπαινα» που έκανε το χειρότερο πιάτο, αλλά δεν αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τρίτης, οι κριτές συνάντησαν τους υποψήφιους προκειμένου να παρουσιάσουν το πιάτο αντιγραφής πάνω στο οποίο θα έπρεπε να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι έξι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν: η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας.

Ο Γιάννος Σδούγκας που είχε στη διάθεσή του κάρτα ασυλίας δεν την χρησιμοποίησε και η διαδικασία αποχώρησης ξεκίνησε.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι κριτές απογοητευμένοι ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι κανείς από τους έξι δεν κατάφερε να πετύχει την τέλεια αντιγραφή.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στον Δημήτρη Ταϊρίδη πως παρουσίασε το χειρότερο πιάτο και θα έπρεπε να αποχωρήσει. Όμως ο Βασίλης Βαλέχας τους διέκοψε προκειμένου να ανακοινώσει πως αποχωρεί οικειοθελώς για επαγγελματικούς λόγους. Έτσι ο «Μπόμπαινας» παρέμεινε παίρνοντας την κενή θέση του. Και φυσικά τα σχόλια στο Twitter για ήταν πολλά, καθώς όσοι χάρηκαν με την αποχώρηση του Δημήτρη, είδαν τη χαρά τους να κρατά για λίγο.

Δείτε τα καλύτερα σχόλια στο Twitter για τον «Μπόμπαινα»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ