Η Μαρία Τζομπανάκη, μετά από 16 χρόνια, επιστρέφει στην μικρή οθόνη με την τηλεοπτική σειρά του Αlpha   “Σασμός”. Στο πλευρό της για πρώτη φορά θα βρεθεί ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, η ηθοποιός επέστρεψε από την Αμερική όπου ζει και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια. Μετά τις Μάγισσες της Σμύρνης, πριν από 16 χρόνια στο Mega, είχε αρνηθεί οποιαδήποτε άλλη πρόταση για να συμμετέχει σε τηλεοπτική παραγωγή. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και θα την δούμε ξανά στην μικρή οθόνη.

Το νέο σίριαλ του Alpha θα έχει άρωμα Κρήτης -όπως μας προϊδεάζει και ο τίτλος- και είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη με τον Β.Χ Σπηλιόπουλο να έχει αναλάβει την τηλεοπτική μεταφορά. Αναμένεται να βγει στον αέρα τη νέα σεζόν και εκτιμάται πως θα αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό ενώ την περασμένη εβδομάδα έγινε η πρώτη ανάγνωσή του έργου με τους πρωταγωνιστές να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στη Κρήτη και το σενάριο έχει έρωτες, βεντέτες, ένοχα μυστικά και όρκους τιμής. “Σασμός” σημαίνει συμφιλίωση, συμβιβασμός και για τους Κρητικούς αυτή η λέξη είναι ιερή. Η πλοκή του σεναρίου θα έχει πολλές ανατροπές και διλήμματα με τους πρωταγωνιστές να γίνονται θύτες και θύματα ακροβατώντας στο συναίσθημα και την λογική,

Φωτογραφίες: ΝDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ