Το Maestro επιστρέφει απόψε στο βράδυ στο Mega και η ζωή του Ορέστη αποκαλύπτεται. Η άφιξη της Αλεξάνδρας ταράζει όλες τις ισορροπίες και γίνεται αφορμή για να ξεδιπλωθεί ένας αλλόκοτος κόσμος που κρύβει μυστικά από το παρελθόν.

Δείγμα αυτού του κόσμου βλέπουμε σε ένα βίντεο από backstage που δημοσίευσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον λογαριασμό του στο Instagram. Σε ένα δείπνο διακρίνονται πρόσωπα από το παρελθόν του Ορέστη, ανάμεσα στα οποία και η Αλεξάνδρα, την οποία υποδύεται η Στεφανία Γουλιώτη.

Σε ένα δείπνο που μοιάζει σαν βγαλμένο από έναν άλλο κόσμο, ίσως εκείνον του ονείρου, ή του εφιάλτη, οι συνδαιτυμόνες χορεύουν ξέφρενα γύρω από την τεράστια τραπεζαρία. Ο τίτλος του 6ου επεισοδίου του Maestro άλλωστε όπου ξεδιπλώνεται η ζωή του Ορέστη είναι «Μουσικές καρέκλες».

Μάλιστα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε αποκαλύψει ότι το έκτο επεισόδιο είναι σαν παρένθεση και σαν μια ταινία όπου παρουσιάζεται η ζωή του Ορέστη μέχρι σήμερα με αφορμή την άφιξη της συζύγου του, της Αλεξάνδρας στο νησί. Επιπλέον, είχε τονίσει ότι ήταν ένα από τα δύσκολα επεισόδια της σειράς. «Είναι ένα δύσκολο επεισόδιο. Είναι πώς ο άνθρωπος αυτός έφτασε εκεί που έφτασε. Είναι ταινία. Είναι όλη του η ζωή από τα 20 του χρόνια και μετά», είχε αποκαλύψει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η υπόθεση του 6ου επεισοδίου του Maestro

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας στο νησί, καθώς και η σχέση της με τον Ορέστη, γίνεται γρήγορα γνωστή στους κατοίκους. Ο ερχομός της φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ορέστη και τσακίζει την ερωτευμένη Κλέλια. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ