Στους Παξούς, στην Κέρκυρα και στην Αθήνα πραγματοποιούνται από τις αρχές Απριλίου τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Mega, Maestro που συνεχίζει θριαμβευτικά την πορεία της στο διεθνές κοινό μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix.

Τα γυρίσματα προγραμματίζεται να διακοπούν μέσα στο καλοκαίρι στους Παξούς λόγω της τουριστικής περιόδου και να συνεχιστούν στο νησί από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η πολυσυζητημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Μaestro (Maestro in Blue για το αγγλόφωνο κοινό) πρόκειται να επιστρέψει στη συχνότητα του Mega μέσα στο 2024.

«Στα πρώτα επεισόδια ένα είναι το νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον δεύτερο κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που έρχεται να εξιχνιάσει το έγκλημα που είδαμε» αποκάλυψε πρόσφατα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ!, πρόκειται για τον ηθοποιό Κώστα Μπερικόπουλο, ο οποίος θα υποδυθεί τον αστυνόμο που θα προσπαθήσει να διαλευκάνει τη δολοφονία του κακοποιητικού και βίαιου Χαράλαμπου (Γιάννη Τσορτέκη).

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ