Οι χρήστες του Twitter αδημονούν για την πρεμιέρα του Love Island. Πριν καν να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης 29/9 τα σχόλια στη δημοφιλή πλατφόρμα ήταν τόσα πολλά που ανέδειξαν το hashtag στις πρώτες θέσεις των trends.

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν ανυπόμονα τα σχόλια γύρω από το reality γνωριμιών με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σε αυτό η παρουσιάστρια υποδέχεται 10 Islanders στην πολυτελή βίλα του Love Island στην Τενερίφη.

Οι παίκτες του Love Island, αγόρια και κορίτσια συναντιούνται στο πρώτο επεισόδιο για πρώτη φορά και έχουν κάνει τα κινητά των twitterάδων να πάρουν φωτιά.

Κάποιοι μαντεύουν πως θα είναι αρκετοί εκείνοι που θα κουνήσουν το δάχτυλο για το ποιο είναι το πρόγραμμα που πρέπει ή δεν πρέπει να παρακολουθεί κάποιος. Άλλοι πάλι έχουν κάνει ήδη την «έρευνά» τους παρακολουθώντας το Love Island άλλων χωρών.

Δείτε μερικά από τα σχόλια για το Love Island που το ανέδειξαν σε trend πριν κάνει πρεμιέρα.

Μία πρώτη γεύση από το ειδυλλιακό περιβάλλον στο οποίο θα μεταφερθούν οι Islanders από την Πέμπτη μας είχαν δώσει οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ