Την περασμένη σεζόν ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ο μόνος μπαμπάς εκ των τριών κριτών του MasterChef, ωστόσο η νέα σεζόν βρίσκει το μαγειρικό σόου με τρεις αφού ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισαν πρόσφατα τα παιδιά τους.

«Πέρσι είχαμε στην παρέα έναν μπαμπά και τώρα έχουμε τρεις. Να σας ζήσουν σε όλους τα παιδάκια σας. Λεωνίδα Κουτσόπουλε δε σε έχουμε ξαναδεί από τότε. Να χαίρεσαι το παιδάκι σας», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου στο Breakfast@Star.

Τα πειράγματα ανάμεσα στους σεφ δεν σταμάτησαν με τον Σωτήρη Κοντιζά να αναφέρει χιουμοριστικά ως πιθανότητα να δουν συνταγές με παιδικά γεύματα και να λέει πως ήρθε η στιγμή να πάρει την «εκδίκησή» του που τις προηγούμενες χρονιές οι άλλοι δύο κριτές του έλεγαν να βγουν και δεν μπορούσε λόγω των μικρών. Όσο για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο εκείνος στάθηκε στο γεγονός ότι έχει γίνει πολύ καλός στο να αλλάζει πάνες σε χρόνους ρεκόρ, σαν άλλος πρωταθλητής του κύβου του Ρούμπικ.

Παράλληλα οι κριτές αποκάλυψαν τις αλλαγές που θα δούμε στο Masterchef.

Οι αλλαγές στο MasterChef

«Το πρόγραμμα φέτος θα είναι πιο στακάτο. Λευκή ποδιά και είσοδος στο σπίτι. Θα έχουμε κάποιες -α δεύτερη ευκαιρία, αλλά όχι όπως έχετε συνηθίσει. Το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο δυνατό», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς. Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόσθεσε: «Στις οντισιόν θα έχουμε λευκές και μαύρες ποδιές. Από τις οντισιόν η ποδιά θα είναι το εισιτήριο για το σπίτι. Με κάποιο μαγειρικό τρόπο οι μαύρες ποδιές θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ