Μέσα από τα ρεπορτάζ, αλλά και τις αναρτήσεις του ίδιου ήταν ήδη γνωστό πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάσει τη «Φάρμα». Ο σεφ και κριτής του MasterChef θα αφήσει για λίγο την κουζίνα και ας πούμε ότι θα ασχοληθεί με τα… υλικά του μαγειρέματος σε ένα πολύ διαφορετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα από αυτό που έκανε τους τηλεθεατές να τον αγαπήσουν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής το Star ανακοίνωσε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι ο παρουσιαστής της «Φάρμας».

Η ανακοίνωση του Star για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Φάρμα

Το Star καλωσορίζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη «Φάρμα» στο πρόγραμμά του! Παρουσιαστής, ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει για την απλότητά του, και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με την αμεσότητα και με το εύστοχο χιούμορ, που έχει δημιουργήσει δική του «σχολή».

Ο δημοφιλής chef, αφήνει πίσω του για λίγο, τους παλιούς, γνώριμους ήχους της κουζίνας, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους παίκτες της «Φάρμας» για να απολαύσουν μαζί, το πρωινό λάλημα του κόκορα, το θρόισμα των φύλλων στο δάσος, το ρυάκι που κυλάει αλλά και δυναμικές δοκιμασίες υπό αντίξοες συνθήκες, σε ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικής ομορφιάς.

Στην καρδιά της ελληνικής φύσης, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντελίβερι, η «Φάρμα» προσκαλεί τολμηρούς άντρες και γυναίκες να αφήσουν πίσω τους τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης, για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας, στη φύση.

Οι παίκτες της «Φάρμας» καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις, που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική, όπως τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια της γης, τη σκληρή δουλειά για όσα, μέχρι τώρα, ήταν αυτονόητα. Ταυτόχρονα, όμως, γοητεύονται από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις.

Νικητής, τόσο στο παιχνίδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εναρμονιστεί βαθιά και ειλικρινά με τους νόμους της φύσης.

Στη «Φάρμα», ο κάθε παίκτης αναμετριέται με τον εαυτό του, αλλά είναι απαραίτητο να αναμετρηθεί και με τους γύρω του. Γιατί στο βιωματικό αυτό ταξίδι, οι παίκτες καλούνται καθημερινά να ανταποκριθούν σε αποστολές – δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, αντοχής και δεξιότητας. Μόνο έτσι θα κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο, ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες;

Η συνολική στρατηγική, που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη «Φάρμα», αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Το trailer των συμμετοχών, προβάλλεται ήδη στην οθόνη του Star και προσκαλεί όσους θέλουν να απολαύσουν την απόλυτη εναλλακτική δράση στη φύση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ