Τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή «Δυνατά» που παρουσίαζε στην ΕΡΤ και ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός ερμηνευτής έκλεισε τη σεζόν με ένα μεγάλο, καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο πάρτι με πολύ χορό και τραγούδι. Και σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τα επόμενα σχέδιά του. Ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής του στην ΕΡΤ, αλλά και στη μετακόμιση στο νέο του σπίτι με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Μιλώντα, αρχικά, για τη μετακόμιση του είπε: «Το πρόβλημα με τις κούτες είναι ότι νιώθεις συγκίνηση όταν τα μαζεύεις και τα μισείς όταν τα βγάζεις για να τα τοποθετήσεις πάλι» και συνέχισε: «Είναι η πρώτη φορά που κάνω μια τόσο μεγάλη μετακόμιση. Την πρώτη φορά πήραμε μερικά πράγματα και μείναμε μαζί για να δούμε πώς θα πάει».

Αναφερόμενος στο τέλος της εκπομπής του με τίτλο «Δυνατά» στην ΕΡΤ ο Κωστής Μαραβέγιας είπε: «Ήταν για εμένα σημαντικό ότι υπήρξε στην εκπομπή μια καλή φιλοξενία. Δεν είναι ότι δεν μου άρεσε. Κρατάω το ότι γνώρισα από κοντά ανθρώπους που δεν είχα γνωρίσει. Πέρασα 190 τραγουδιστές – μουσικοί στην εκπομπή. Τόσος πολύ κόσμος που είπαμε του χρόνου ποιούς θα καλέσουμε. Αποφασίσαμε να μην συνεχίσει η εκπομπή.

Είναι πολύ δεσμετικό το εβδομαδιαίο πλατό. Μου άρεσε που το έκανα μια χρονιά, αλλά θέλω να περιπλανηθώ, να κάνω συναυλίες, να συναντήσω κόσμο από κοντά. Δεν αποκλέιω να κάνω ξανά μια εκπομπή, αλλά το να είμαι πάλι σε ένα πλατό το αποκλείω. Τηλεοπτικά είναι πολύ ωραίο, αλλά βιωματικά θέλω να είμαι στον δρόμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ερμηνευτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ