Τις κυρίες της ελληνικής showbiz με τις οποίες έχει συνεργαστεί, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Ο γνωστός make up artist και πρώην παίκτης του Survivor, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Ρούλα Κορομηλά: «Αυτή που με εφηύρε και θα το λέω για πάντα, όσο ζω και όσες μεγαλύτερες συνεργασίες και να έχω κάνει και μετά από εκείνη, ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Είμαι πάρα πολύ περήφανος γιατί διατήρησα ένα χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο μου έλεγαν όλες “θέλω το χρώμα της”, το κούρεμά της».

Και ο ίδιος τόνισε: «Λίγο πριν μπω στο Survivor, μια συνεργασία που ήταν λίγο άκυρη και δεν ήθελα να προχωρήσω ήταν με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Έχει πολλές ανασφάλειες το κοριτσάκι. Δεν είναι και κοριτσάκι πια, δεν είναι μικρό κορίτσι. Ήθελε να πάει σε μια εκπομπή της ΕΡΤ1 που διασκεδάζουν και λένε τραγούδια και με πήρε στη μία το βράδυ και μου έλεγε ότι δε της έχω στείλει φωτογραφίες το make up που θα της κάνω και κάτι τέτοια. Της είπα να χαλαρώσει λίγο… Δεν ήταν καμία συγκλονιστική εμφάνιση που θα έπρεπε να εφεύρουμε κανένα συγκλονιστικό concept για να παγώσει όλη η Ελλάδα…. Της είπα ότι θα έπρεπε να βρει κάποιον άλλο να συνεργαστεί».

Δείτε το βίντεο στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ