Οι μονομαχίες καλά κρατούν στο MasterChef και από αυτές δεν λείπουν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις. «Αποδομημένη πίτα με κρέμα τόφου, μανιτάρια και τόφου πανέ», «Πίτα μιλφέιγ με τόφου, κολοκυθοκεφτέδες με τόφου και τατάκι με τόφου». Αυτά τα δύο πιάτα έφτασαν μπροστά στους κριτές και αρχικά η εικόνα τους απογοήτευσε. Στη συνέχεια οι κριτές δοκίμασαν και η κριτική ήταν σκληρή στον Αλέξανδρο Λούπο και στον Χρήστο Μοίρα.

«Προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι στα πιάτα σας που να τρώγετε και η αλήθεια είναι ότι δεν το βρήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι να καταλαβαίνεις και για αυτό σας ρώτησα “σας άρεσε”. Όταν μου λέτε “μου άρεσε” προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο, Δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κάτι σε αυτά τα δύο πιάτα που να τρώγετε», είπε σε αυστηρό τόνο ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι κριτές δεν έδωσαν πόντο σε κανέναν και ο Σωτήρης Κοντιζάς στη συνέχεια πρόσθεσε: «Συγκεντρωθείτε, εννοείται ότι κάνουμε τις πλάκες μας, αλλά όταν μαγειρεύουμε, μαγειρεύουμε. Να είστε πιο αυστηροί με τους εαυτούς σας».

Ο Αλέξανδρος μιλώντας on camera του MasterChef αντέδρασε στη συνέχεια. «Δεν έχω πρόβλημα κανένα να δεχτώ μια κριτική. Αλλά για να φτάσουν στη λέξη “δεν τρώγεται” το θεωρώ πάρα πολύ βαρύ και πρέπει να είναι όντως για τα σκουπίδια. Δεν θεωρώ ότι το πιάτο μου ήταν για τα σκουπίδια. Δεν δέχομαι ότι δεν τρώγεται στο 100%. Μπορεί να θέλουν να τραβήξουν λουριά γιατί οι απαιτήσεις του διαγωνισμού είναι μεγάλες, αλλά η λέξη “δεν τρώγεται” για εμένα είναι πολύ βαριά».

Πώς σχολίασε το Twitter την κριτική και τα πιάτα τους;

Διαβάστε επίσης:

Masterchef: Το απίστευτο λάθος του Παναγιώτη και το τρολάρισμα στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ