Απούσα από την «Κοινωνία Ώρα Mega» ήταν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή δημοσιογράφος, όπως είχε αποκαλύψει και ο συνεργάτης της, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα αλλά έβγαινε αρνητική στα test. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, το τεστ που έκανε βγήκε θετικό και μέσα από την εκπομπή έγινε γνωστό ότι νοσεί με κορονοϊό η Ανθή Βούλγαρη.

Η ίδια βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της. Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε και για τα συμπτώματά της.

«Την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα. Έκανα το pcr, έκανα τα rapid test, βέβαια εχθές αισθανόμουν λίγο το λαιμό μου, αλλά λέω εντάξει δεν θα έχω τίποτα. Εχθές το μεσημέρι που συμπλήρωσα την πέμπτη ημέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, είχα κάνει και ένα pcr και με έβγαλε θετική», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

«Από χθες ψήνομαι στον πυρετό. Έχω ανεβάσει 38 πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα, ο λαιμός λίγο πονάει. Είναι σαν να περνάω μία γρίπη. Δεν θα πω ότι είναι ένα απλό κρυολόγημα. Αν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα πιο ελαφρά», πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μάλιστα ανέφερε πως ο ίδιος συνάντησε τα δυο θετικά κρούσματα όπως και η Ανθή Βούλγαρη, αλλά έχοντας κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου, τα δικά του μοριακά τεστ είναι αρνητικά.

Τέλος, η Ανθή Βούλγαρη μίλησε και για την απομόνωσή της, λόγω του κορονοϊού και είπε: «Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους περνούν την καραντίνα για τον κορονοϊό σε ένα δωμάτιο» και συμπλήρωσε ότι με τη μετάλλαξη Όμικρον της έχει ανοίξει και η όρεξη και τρώει πολύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ