Ολοκλήρωσαν με συγκίνηση τα γυρίσματά τους στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας. Οι δύο ηθοποιοί ενσάρκωσαν επί τρία χρόνια τη Μαίρη και τον Στέλιο, το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποχαιρέτησε συγκινημένη

«Σήμερα ήταν το τελευταίο μου γύρισμα, στην αγαπημένη μου σειρά, με τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Απερίγραπτη συγκίνηση και απέραντη ευγνωμοσύνη, για αυτήν την υπέροχη ομάδα. Περάσαμε πολλά μαζί όλα αυτά τα 3 χρόνια. Ζήσαμε μαζί. Θα μου λείπετε. «Τα καλύτερα μας χρόνια» είναι μπροστά», έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της, αλλά και την ανυπομονησία της για τις νέες δουλειές που θα έρθουν.

Παράλληλα η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του επί 3 χρόνια τηλεοπτικού της συζύγου, Μελέτη Ηλία κλείνοντας γλυκά αυτό τον κύκλο.

«Αλλά τώρα έγινες αέρας»

Από την πλευρά του ο Μελέτης Ηλίας παρέθεσε μερικές φράσεις από το έργο «Τρικυμία» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ. «Τέλειωσε τώρα η γιορτή μας. Και οι ηθοποιοί μας, σάς τό’χα πει, ήτανε όλοι πνεύματα, και διαλύθηκαν έλιωσαν στον αέρα, στον λεπτόν αέρα. Είμαστε από το υλικό που φτιάχνονται τα όνειρα, και η μικρή ζωή μας είναι κυκλωμένη από έναν ύπνο», έγραψε σημειώνοντας τις ημερομηνίες αυτού του «ονείρου»: 17/07/2020-09/06/2023.

«Τα καλύτερά μας χρόνια, τελευταίο μου γύρισμα. Γεια σου μπάρμπα Στέλιο. Μου κράτησες συντροφιά 3 χρόνια. Αλλά τώρα έγινες αέρας», συμπλήρωσε και συμβολικά φούσκωσε μια τσίχλα με αέρα και την έσκασε.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η δημόσια εξομολόγησή της – «Σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, ανακαλύπτω τη δύναμή μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ