Μες στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν ζευγάρι. Η γνωστή τραγουδίστρια που βρέθηκε φέτος στο J2US και κέρδισε την πρώτη θέση μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πρώην παίκτης του Big Brother ήρθαν κοντά το περσινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του Νοεμβρίου, λίγο αφότου έγινε γνωστή η σχέση τους. Ωστόσο, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκαν στα παρασκήνια του J2US. Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια και coach για την παρουσία του εκεί.

Αρχικά, ο Δημήτρης Κεχαγιάς έκανε γνωστή την παρουσία του στα παρασκήνια του τελικού του φαντασμαγορικού σόου και έστειλε τα συγχαρητήριά του στις νικήτριες. Με ένα video στο Instagram Story του, ο Δημήτρης Κεχαγιάς έστειλε το δικό του μήνυμα στην Κατερίνα Λιόλιου και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και οι φήμες περι επανασύνδεσης δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν.

Τόσο ο ίδιος όμως, όσο και η Κατερίνα Λιόλιου απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική τους ζωή.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Δημήτρης Κεχαγιάς ανέφερε: «Ό,τι και να πω δεν ξέρω πώς θα περάσει οπότε δεν θα πω τίποτα για τα προσωπικά μου».

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Λιόλιου απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του και είπε: «Εγώ είμαι εδώ για να σχολιάσω τη νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου».

Λίγο νωρίτερα, η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησαν για τη νίκη στο J2US και την ενοχλημένη αντίδραση της Ελένης Δήμου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τραγουδήσει στο παρελθόν επαγγελματικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ