Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με σχόλιο που δέχθηκε από χρήστη του Twitter. Στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως νιώθει ντροπή για το σχόλιο που δέχθηκε μετά την εξομολόγησή της πως σε παιδική ηλικία είχε σοκαριστεί με έναν επιδειξία που κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε εκείνη και μια φίλη της.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη δημόσια καταγγελία της Ιωάννας Σιαμπάνη για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από επαίτη στα φανάρια, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, όταν ήταν 8 ετών.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να πει δημόσια πως όταν ήταν μικρή και έπαιζε στην πυλωτή του σπιτιού με μία φίλη της, ένας άνδρας τις πλησίασε και γδύθηκε μπροστά τους. Η ίδια δεν ξεχνά ακόμη και τώρα αυτήν την άσχημη εμπειρία που είχε.

Μετά την εξομολόγησή της και επιστρέφοντας από διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε ένα σεξιστικό σχόλιο που ανέφερε: «Καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του μέρα μεσημέρι κι αυτή που μας πετά τα στήθη μέσα στη μάπα στις 10 το πρωί. Μιλάμε για σούργελο».

Και η απάντησή της φυσικά ήταν άμεση: «Είναι ντροπιαστικό. Πόσο σεξιστής και τραγικός είσαι ρε φίλε; Πραγματικά μπείτε να τον μπλοκάρεται. Πόσο τραγικός μπορεί να είναι που συγκρίνει έναν επειδειξία που πήγε σε μια κοπέλα και έπιανε το μόριό του και σε ενοχλεί ένα πιο ανοιχτό ρούχο που φόρεσα σήμερα. Έχω δικαίωμα να φοράω όπως και κάθε γυναίκα ό,τι θέλει. Δεν βγήκα γυμνή. Ντροπή και πάλι ντροπή».

Δείτε το video της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ