Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια προσωπική αποκάλυψη στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα». Με αφορμή την αντίδραση της Super Kiki απέναντι στους δημοσιογράφους και το πώς αντιμετώπισαν τις δηλώσεις, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να της εξηγήσει στον «αέρα» τι σημαίνει «εμμονικός» δημοσιογράφος.

Η KatKen εξομολογήθηκε ότι υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος με ψευδώνυμο γράφει χυδαία και ανήθικα πράγματα σε βάρος της, σε σημείο τέτοιο που φοβάται να βγει από το σπίτι μόνη της.

«Επειδή έχω παρακολουθήσει κάποιες συνεντεύξεις της, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της. Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει τόσο δύσκολα, λίγο τον δικαιολογώ σε κάποιες αντιδράσεις που μπορεί να έχει. Όμως όταν λες “τσουτσέκια για ένα κομμάτι ψωμί”, εσύ βρε Κίκη μου που είσαι δίπλα σε όλους και έχεις περάσει κι εσύ δύσκολα, γιατί μας μειώνεις; Και η Κική για ένα κομμάτι ψωμί δουλεύει, για ένα μεροκάματο. Ειδικά εμείς εδώ δεν έχουμε καμία εμμονή», είπε αρχικά στον αέρα της εκπομπής της «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχεις ιδέα τι θα πει δημοσιογραφική εμμονή και να σε χτυπάνε ανελέητα. Εγώ, το τελευταίο διάστημα τo βιώνω συνέχεια. Εμμονή, σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος δεν υπογράφει καν τα άρθρα του, να έχω φτάσει σε σημείο να συζητάω με την οικογένειά μου και να πιστεύω με αυτά που γράφει, τις κακίες, τα τέρατα, τα ανήθικα, τα εμετικά αυτά σχόλια, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό».

Δείτε το video με το ξέσπασμά της στο Znews.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ