Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με το πόρισμα των ιατροδικαστών που μιλούν για ασφυκτικό θάνατο στην περίπτωση της Ίριδας και της Μαλένας παρουσίασε το πρωί της Τρίτης η εκπομπή «Super Κατερίνα». Στην εκπομπή μεταφέρθηκε η απάντηση του δικηγόρου του πατέρα των κοριτσιών σε σχέση με το πόρισμα, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, μετά το πόρισμα και για τα δυο μικρότερα παιδιά ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας ανέφερε: «Προφανώς και θα μιλήσει ο Μάνος. Είναι πρώιμο αυτήν τη στιγμή».

Με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά έντονα στη στάση του πατέρα των τριών παιδιών που χάθηκαν στην Πάτρα.

«Να το ρωτήσω πολύ απλά; Μιλάμε για τόσο βλάκα; Είναι δυνατόν; Συγγνώμη θα το πω. Είναι δυνατόν τρία παιδιά να τα … τα δύο με το χέρι και το άλλο, όπως έφυγε και να μην έχει καταλάβει τίποτα; Να τον κάλεσε η αδερφή μετά από λίγο και να μην κατάλαβε τίποτα; Τώρα να κρύβεται και να κάνει την πάπια; Θα έπρεπε κι αυτός να την πληρώσει. Συγνώμη το λέω πολύ απλά, τι άντρας είναι αυτός;» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε: «Βγαίνει ένα πόρισμα που μιλά για δολοφονία και ένας πατέρας που είναι άφαντός, πέφτει από τα σύννεφα και δεν ξέρει τίποτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ