Με πολλά ευχαριστώ στους συνεργάτες της στη «Super Κατερίνα» μπροστά και πίσω από τις κάμερες έκλεισε τη σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου.

Από αυτά φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Θέμης Μάλλης και ο σκηνοθέτης της εκπομπής Δημήτρης Σταματόπουλος.

«Χωρίς αυτόν δεν μπορώ, είναι ο καλύτερος της ελληνικής τηλεόρασης σε αυτό που κάνει, μιλάμε για τον Θέμη τον Μάλλη, σε ευχαριστώ και τα λέμε από Σεπτέμβρη φαντάζομαι. Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο σκηνοθέτη Δημήτρη Σταματόπουλο».

Η Κατερίνα Καινούργιου με συνεργάτιδές της πίσω από τις κάμερες.

Λίγο πριν ευχαριστήσει και την ομάδα της μπροστά από τις κάμερες η παρουσιάστρια δέχτηκε με χαμόγελο μια τεράστια ανθοδέσμη από το παραγωγό της εκπομπής Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος νωρίτερα είχε βγει μέσω βιντεοκλήσης στον αέρα της εκπομπής.

«Χρίσλα, Πέτρο, Γρηγόρη Γιάννη χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα. Είστε οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσα να έχω και οι μοναδικοί μάλλον που με ανέχονται», ανέφερε στη συνέχεια για τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, τον Πέτρο Συρίγο, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Η Κατερίνα Καινούργιου έτοιμη για βουτιές.

Το ευχαριστώ της Κατερίνας Καινούργιου στους τηλεθεατές

Για το τέλος, άφησε τους τηλεθεατές που αγκάλιασαν τη «Super Κατερίνα» και αυτή τη σεζόν.

«Ευχαριστούμε εσάς γιατί εσείς καθημερινά μας βάζετε στο σπίτι σας. Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να είστε υγιείς, να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο. Σας στέλνω μια τεράστια αγκαλιά. Φιλάκια πολλά!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου σε summer mood!

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα στον Νίκο Κοκλώνη στον «αέρα» της εκπομπής της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ