Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΣΚΑΙ για να προλάβουν να «κλείσουν» τους νέους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου για την επόμενη σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Χατζηδάκη από την εκπομπή Love it -έπειτα από δική του επιλογή- και ο Μάνος Μαγιάτης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, συζητά με άλλο κανάλι για να ενταχθεί στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν.

Η Μάρτζυ Λαζάρου, που βρίσκονταν στο πάνελ και την περσινή σεζόν, παραμένει με διπλό ρόλο στην εκπομπή, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αφού θα αναλάβει και χρέη βοηθού αρχισυντάκτη από την επόμενη σεζόν. Την άλλη εβδομάδα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr, θα γίνουν δοκιμαστικά για τους νέους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου μπροστά στις κάμερες, τα ονόματα κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό η νέα υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών με πολυετή πείρα στην ψυχαγωγία, Γιώτα Σπανού.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σάκης Κατσούλης ο νικητής του Survivor, που πρώτο το okmag.gr σας είχε αποκαλύψει πως είναι ένα βήμα πριν το τελικό ok παραμένει να είναι το μεγάλο φαβορί για μια θέση στον καναπέ του Love It. Ένας ακόμη παίκτης ριάλιτι με τηλεοπτική εμπειρία ο Χάρης Γιακουμάτος βρίσκεται σε συζητήσεις, ενώ πρόταση έχει δεχθεί και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Στο τιμόνι της εκπομπής παραμένει ο Νίκος Σερεμετάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ