Οι «Άγριες Μέλισσες» οδεύουν ολοταχώς προς το μεγάλο φινάλε. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που για τρεις σεζόν έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών πλησιάζει. Όλοι περιμένουν με αγωνία το τέλος που θα δώσουν οι δημιουργοί στους ήρωες που απασχόλησαν με τις ιστορίες τους. Ανάμεσα τους ο Λεωνόδας Κακούρης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε πως αναμένεται να κλάψουμε πολύ στα επόμενα επεισόδια.

«Περίμενα και γω με μεγάλη αγωνία πως θα τελειώσει αυτός ο ήρωας, ο Δούκας Σεβαστός και πραγματικά του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο πόνο, ανέφερε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κακούρης ανέφερε: «Στο φινάλε της σειράς δεν θα γίνουν σκοτωμοί για να… σκοτωθεί κόσμος. Άλλωστε δεν βασίστηκε ποτέ σε τέτοια κλισέ η σειρά. Μάλιστα οι «Άγριες Μέλισσες» δοκιμάστηκαν πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια με την έννοια ότι ξεκίνησαν τον πρώτο χρόνο για να κλείσουν τον κύκλο τους, η επιτυχία ήταν πάρα πολύ μεγάλη οπότε συνεχίστηκαν τον δεύτερο χρόνο που έκαναν εξίσου πολύ μεγάλη, ίσως και μεγαλύτερη, επιτυχία και από κει και πέρα, εφόσον η διάθεση όλων ήταν να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, το πρώτο που έγινε να ρωτήσουν οι υπεύθυνοι τους δημιουργούς. Στο αν οι ήρωες έτσι όπως είναι σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μυαλό τους μάς έχει δώσει τόσο υπέροχες ατάκες».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε στο Open Weekend για το φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε.

«Ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που μου έχει ζητηθεί να κάνω. Για πρακτικούς λόγους γιατί έπρεπε να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή και σεβασμό στα παιδιά. Να μην υπάρχει κανένα ζόρι, αν κι ήταν δίπλα τους οι δάσκαλοί τους κι οι γονείς τους. Αν δείτε μια σκηνή που έφευγε ο Σταύρος κλαίγοντας, ήταν αληθινό. Το παιδί φοβήθηκε τρομάρα μου κι έφυγε κλαίγοντας. Καταρρέεις μπροστά στα παιδιά» ανέφερε αρχικά.

Αναφορικά με το φινάλε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σχολίασε: «Είναι ένα και σπουδαίο. Στο τελευταίο επεισόδιο, που είναι μεγάλο και δύο ουσιαστικά, συμβαίνουν τα πάντα. Κάποιοι χαρακτήρες δικαιώνονται, κάποιοι πεθαίνουν και πολύ weird. Υπάρχει και πολλή ζωή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ