Ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού Κυριακοπούλου ερμήνευσαν στο σημερινό live του J2US, το «Κανείς εδώ δεν τραγουδά».

«Είναι μεγαλοφυές το ντύσιμο. Το τραγούδι δεν έκανες φάλτσα αλλά το αίσθημα που έχει το τραγούδι δεν υπήρχε. Στάθη μου, είσαι ένα γλυκύτατο παιδί, το είπες ωραία αλλά δεν ήταν το αίσθημα του τραγουδιού. Τις νότες τις πάτησε κάτω σαν τα σταφύλια», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είσαι κουκλάκι! Είπες ένα πολύ δύσκολο τραγούδι, είχες την ατυχία να βγεις μετά την Πηνελόπη και τον Ίαν. Κάνω πλάκα! Μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το σόου, που μας ακούς. Βλέπω μια εξέλιξη στην άνεση που έχει στην σκηνή. Δεν ήσουν κακός πολύ!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Στάθη μου, δεν άλλαξε κάτι από το προηγούμενο live. Το τραγούδι έχει πολλά γυρίσματα που δεν είχε την απαίτηση κανείς να τα κάνεις. Σωστός ήσουν στο τραγούδι. Το αίσθημα που είπε ο Σταμάτης, δεν ξέρω γιατί το αναζητά. Μου αρέσει που είσαι χαμογελαστός και απολαμβάνεις ό,τι κι αν σου πούμε», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

«Στάθη, έπεσε ένα δύσκολο τραγούδι και με απαιτήσεις. Αναμενόμενο να μην κάνεις τα γυρίσματα, σε αδικεί το τραγούδι. Κατά τα άλλα, από τα επαγγέλματα που σε έχουν βάλει να υποδύεσαι, το ναυτάκι σου πάει περισσότερο», είπε η Έλλη Κοκκίνου, ενώ το ζευγάρι συγκέντρωσε 32 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης:

J2US: O Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου ερμήνευσαν Γιάννη Πάριο! – «Εισέπραξα τη μοναξιά του κομματιού»

J2US: Η αυστηρή κριτική της Δέσποινας Βανδή για τον Θανάση Πάτρα και τη Φαίη Ρουμπίνη – «Δεν ήταν σωστό…»

J2US: Το okmag στα παρασκήνια του 13ου live

J2US: H εντυπωσιακή έναρξη του Νίκου Κοκλώνη με τους… Masai!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ