Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό στο αποψινό, 4ο live του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης επανέρχεται σήμερα στις 20:00 με ανεβασμένη διάθεση!

Τα 16 ζευγάρια έχουν ήδη θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και προετοιμάζουν 16 εκρηκτικές ερμηνείες και εμφανίσεις που θα συζητηθούν όμως εκτός από τα ζευγάρια, ο Σταμάτης Γονίδης θα αναλάβει τη διασκέδαση του κοινού, αλλά και έναν ρόλο έκπληξη.

Ωστόσο, εκτός από αυτή την έκπληξη, στο J2US αναμένεται να δούμε και νέα πρόσωπα, καθώς αναμένεται να εισέλθουν στον φιλανθρωπικό διαγωνισμό τραγουδιού κάποια από τα secret ζευγάρια, τα οποία θα γνωρίζουμε σταδιακά με το πέρας των live.

Ακόμα μια ανατροπή όμως θα έχουμε και στις αποχωρήσεις, Κάθε Σάββατο, πριν από το τέλος κάθε live, αποχωρεί το ζευγάρι που έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους, ωστόσο αυτή τη φορά, όπως μετέφερε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι», θα έχουμε δύο αποχωρήσεις στο τέλος της βραδιάς και αυτό αναμένεται να συμβεί διότι περιμένουν ακόμα αρκετά ζευγάρια για να συμμετέχουν στο φαντασμαγορικό σόου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ