Ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη ανέβηκαν στη σκηνή του J2US για να ερμηνεύσουν το «Το Κάτι» της Καίτης Γαρμπή, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

«Γιάννη μου μήπως δεν το κατάλαβα επειδή το είπες στα αμερικάνικα; Μου αρέσεις ό,τι κι αν κάνεις. Η ενέργειά σου, το χιούμορ σου αλλά δεν σε είδα να τραγουδάς πολύ. Να έρχεσαι, να χάνεσαι, τον δικό σου τρόπο να χάνεσαι. Το χορευτικό είναι το σήμα κατατεθέν του! Εμένα μου αρέσει να ξεκινάει το σόου και να σας βλέπω και να χαμογελώ», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Γιάννη μου, είσαι λίγο σαν έκπληξη κάθε φορά, δεν ξέρουμε τι θα μας βρει. Κάποιες φορές λίγο καλύτερα, άλλες χειρότερα. Από την προηγούμενη φορά τώρα είναι στο χειρότερα γιατί ξέχασες τα λόγια σου. Έχεις μια αμηχανία!», ανέφερε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή.

«Τι περίεργο ήταν αυτό σήμερα; Χειρότερο δεν σε έχω δει. Μετά πήγες να την κοπανήσεις κάτω, θέλει τρυφερότητα. Πώς την άρπαξες έτσι; Κατά τ’ άλλα ήσουν αίσχος, δεν ήταν καλό μανάρι μου. Αγρίεψαν τα πράγματα, πάμε για πιο σοβαρά πράγματα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Γιάννη μου δεν το έμαθες το τραγούδι μου, έχασες τα λόγια. Αντίθετα η Μαρία, αυτό με το κούνημα του κεφαλιού, μπράβο! Ένας βαθμός παραπάνω. Γιάννη μου δεν ήταν καλό σήμερα», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Δεν θα με ξαναδείτε! Ήθελα να δω πώς κρίνουμε. Η αλήθεια είναι ότι θα συμφωνήσω ότι δεν φάνηκε να ξέρει το τραγούδι, να πατάει πολύ. Ήταν τρεις λαλούν και δύο χορεύουν η φασούλα», είπε στο τέλος ο Light με το ζευγάρι να συγκεντρώνει 22 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης:

J2US: H εντυπωσιακή έναρξη του Νίκου Κοκλώνη και ο ρόλος έκπληξη του Light!

J2US: Το okmag στα παρασκήνια του 9ου live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ