Ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια από την κριτική επιτροπή στο 3ο live του J2US!

Όλες τους οι εμφανίσεις μέχρι στιγμής είναι αποθεωτικές και αυτή τη φορά ερμήνευσαν το «Πόσο σε θέλω» και «έκλεψαν» και πάλι τις εντυπώσεις.

«Τραϊάνα μου είσαι πολύ καλή, είσαι η συμπάθειά μου! Όλο το στυλ είναι μιας σταρ. Εδώ ακολουθείται από ένα μεγάλο ταλέντο. Ίσως δεν θα έπρεπε να ήσουν τόσο επιθετική. Του λες “πόσο σε θέλω” σαν να του δίνεις δύο χαστούκια! Πρέπει να είσαι και εκδηλωτική. Η περσόνα που έχεις φτιάξει που είναι τέλεια σε εμποδίζει λίγο. Στο τραγούδι ήθελε κάτι άλλο. Μου φάνηκε ότι στα ψηλά κάπου στονάριζες αλλά μου είπαν ότι κάνω λάθος. Έπρεπε να ήσουν εκδηλωτική του πόθου σου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Εμένα μου ταιριάζει τόσο πολύ με την Τραϊάνα αυτή η επιθετικότητα. Είσαι αρκετά δυναμική! Εμένα μου άρεσε αυτή η δύναμη σου. Γενικά ήσουν πάρα πολύ καλή στις ψηλές τις νότες», συνέχισε η Καίτη Γαρμπή.

«Μια οπτασία, υπέροχη! Είστε καταπληκτικοί. Εγώ ενθουσιάστηκα με το πάθος σου, με το τρόπος που κινήθηκες, που δήλωσες ότι ξέρεις τι θες και το παίρνεις. Μου κινείσαι τόσο πολύ το ενδιαφέρον, με μαγνήτισε. Ενθουσιασμένη!», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Τραϊάνα είσαι το διαμαντάκι μας! Κάθε φορά που σε βλέπω βγαίνει μια γυναίκα σαν ζαχαρωτό. Είχες μια άλλη προσέγγιση στο τραγούδι και το σέβομαι. Σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να σε δω σε ένα ροκ κομμάτι γιατί θα βγάλεις τσαμπουκά. Σε θεωρώ διαμάντι στο J2US».

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: To πρόβλημα με τη φωνή της στο 3o live του J2US

Σωτήρης – Φειδίας: Τι κάνουν στα παρασκήνια του J2US λίγο πριν βγουν στη σκηνή

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: No make up με black and white κιμονό στα παρασκήνια του J2US

J2US: Αποθεώθηκαν ο Σωτήρης και ο Φειδίας – «Σαν να το λέγατε playback»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ