«Πάγωσαν» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού μετά την εμφάνισή τους στη σκηνή του J2US. Παρά την εκρηκτική τους παρουσία δεν θα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

«Ήταν λάθος! Ωραίο το τραγούδι και όπως το μοιράσατε. Αλλά ήταν παράφωνο, δεν ξέρω πως να σας το πω. Παιδιά, δεν ήταν καλό, τι να σας πω», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Θα συμφωνήσω με την Δέσποινα. Ενώ ξεκινήσατε καλά, χάλασε στο κουπλέ από τη Ναυσικά. Γενικά δεν ήταν καλό, ακουγόταν παράφωνο. Ήταν λίγες οι στιγμές που ήταν καλό».

«Τον έχασα τον έλεγχο μαζί σας. Δεν ήταν καλό, ήταν πολύ παράφωνο. Κοιταζόμασταν να βγάλουμε άκρη γιατί νομίζαμε κάναμε κάτι λάθος. Αλλά δεν κάναμε! Η Ναυσικά χάθηκε εντελώς», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σε κάνει και δεν λειτουργείς εδώ. Νιώθεις ανασφάλεια; Είστε δύο κούκλες και είπατε ένα τραγούδι που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Δεν είναι ότι χαθήκατε μόνο φωνητικά αλλά δεν το σώσατε διαφορετικά. Λίγο να μας “κοροϊδέψετε” ούτε παικτικά. Αυτό το αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο».

Διαβάστε επίσης:

J2US: To μήνυμα της Δέσποινας Βανδή στην κόρη της, Μελίνα που βρίσκεται στο Λονδίνο

Δέσποινα Βανδή: To πρόβλημα με τη φωνή της στο 3o live του J2US

Σωτήρης – Φειδίας: Τι κάνουν στα παρασκήνια του J2US λίγο πριν βγουν στη σκηνή

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: No make up με black and white κιμονό στα παρασκήνια του J2US

J2US: Αποθεώθηκαν ο Σωτήρης και ο Φειδίας – «Σαν να το λέγατε playback»

J2US: Η φαντασμαγορική έναρξη του Νίκου Κοκλώνη στο 3ο live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ