Δεν εντυπωσίασαν με τη σημερινή τους εμφάνιση στη σκηνή του J2US η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής. To ζευγάρι έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.

«Στο κουπλέ δεν άκουγα καθόλου τον Γιάννη, ήταν πολύ χαμηλά! Άκουσα τη φωνή σου στο τελευταίο “Ήταν κρίμα κι άδικο”. Ο τόνος δεν βόλεψε καθόλου, ήταν λίγο περίεργο, θαμπό. Καθόλου άνεση, ένα σφίξιμο απέναντι στο τραγούδι. Έχουμε πολλές απαιτήσεις. Η προηγούμενη εμφάνιση ήταν τοπ, τώρα ήταν σαν να ήταν άλλο ζευγάρι. Είδα μια δυσκολία», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, ανέφερε: «Είστε ένα καταπληκτικό ζευγάρι που μας έχετε εντυπωσιάσει. Οι ικανότητές σας είναι τεράστιες. Νευριάζω που δίνουμε μερικά τραγούδια σε μερικούς ανθρώπους. Λίγο ας προσέχουμε τι δίνουμε στους ανθρώπους. Είναι ένα τραγούδι που δεν πήγαινε ιδιαίτερα στα παιδιά που έχουν δείξει δείγματα ότι μπορούν να κάνουν παπάδες. Δεν έλαμπε όπως κάθε άλλη φορά. Δεν το είπατε λάθος, κάτι έλειπε».

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι μπορείτε να πείτε τα πάντα. Την τελευταία φορά μας σηκώθηκε η τρίχα. Σοφία, είσαι πάντα πολύ καλή. Γιάννη, το τραγούδι αυτό δεν σου έδωσε την δυνατότητα να το ερμηνεύσεις. Ήταν πολύ χαμηλά, με δυσκολία καταλαβαίναμε τι έλεγες. Δεν φαινόταν η άνεσή σου. Τοποθετήθηκες απλώς μέσα στο τραγούδι. Την προηγούμενη φορά μόλις ξεκινήσατε μας σηκώθηκε η τρίχα».

«Αυτό ένιωσα κι εγώ! Ότι ήταν θαμπό και δεν έλαμπε. Φαινόταν από τη μεριά του Γιάννη σαν να ήταν διεκπαιραιωτικό», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Διαβάστε επίσης:

Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας: H αισθησιακή τους εμφάνιση στη σκηνή του J2US!

J2US: Η μεγάλη επιστροφή του Αναστάσιου Ράμμου στη σκηνή του σόου! – «Έχουμε ιστορίες και μέλλον μαζί»

J2US: Τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Κοκλώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα στην έναρξη του σόου – «Η σκέψη μας είναι μαζί του»

J2US: Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές η Άννα Μπεζάν – «Δεν ήταν από τις καλύτερές σας εμφανίσεις»

J2US: Το okmag στα καμαρίνια των celebrities στο 6o live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ