Στους τηλεοπτικούς δέκτες επιστρέφει με τη νέα σεζόν το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη. Το Just the 2 of Us θα προβάλλεται φέτος από τον Alpha με πολλές αλλαγές και εκπλήξεις, ενώ ήδη έχει κλείσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του project που θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει υποσχεθεί ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό σόου σε ακόμα μεγαλύτερο σκηνικό. Μάλιστα στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha, ανέφερε: «Αλφαδιάσαμε! Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει! Να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να τουιτάρουμε non stop, όλα μέσα από την καρδιά μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Να που φτάνει η στιγμή να ξανασυναντηθούμε και να γίνει του… Just the 2 of us!».

Και πράγματι το σκηνικό που έχει αρχίσει να δημιουργείται για το J2US αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Όπως βλέπουμε και στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Κώστας Καπετανίδης, που είναι και ο σκηνοθέτης του σόου ανέφερε: «Ξεκίνησε η χάραξη του σκηνικού».

Τέλος, όσον αφορά στην κριτική επιτροπή του J2US αξίζει να αναφέρουμε πως όπως η Δέσποινα Βανδή θα είναι κανονικά στη θέση της, ανάμεσα στους κριτές. Η ίδια μάλιστα, έκανε την αποκάλυψη στον Νίκο Γεωργιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ