Εκτός τηλεοπτικού σκηνικού έχει μείνει για το πρώτο μισό της σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής Love It μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τα επομενα σχέδιά της. Η Ιωάννα Μαλέσκου μάλιστα, αποκαλύπτει αν θα επιστρέψει τηλεοπτικά.

«Πριν απαντήσω στο αν μου έχει λείψει ή όχι η τηλεόραση θα έπρεπε να ρωτήσω αν έχω λείψει εγώ στον κόσμο και στο τηλεοπτικό κοινό. Εννοείται ότι αγαπώ τη δουλειά μου και την τηλεόραση με την ευρεία έννοια της επαφής με τον κόσμο. Συνειδητοποιημένα ότι για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, θα πω ότι μου λείπει. Αυτό το διάστημα υπάρχει μια ηρεμία και μια απόσταση ασφαλείας», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και συνέχισε: «Σίγουρα θα δείτε κάτι νέο από εμένα. Η αλήθεια είναι ότι όταν για ένα διάστημα κάνεις λίγα βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι τα λάθη και τις αστοχίες σου. Το τι θέλεις, όμως, πραγματικά είναι αυτό που μετρά για εμένα. Όλα γίνονται στην ώρα τους. Έχω μάθει να μιλάω όταν είναι κάτι ολοκληρωμένο. Επειδή όλα ρέουν και όλα αλλάζουν δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί».

Όσον αφορά σε δημοσίευμα πουσυνδέουν το όνομά της με σκεύασμα για γρήγορη απώλεια κιλών, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αποκαλύψει ότι απευθύνθηκε στη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Είναι από τα περιστατικά που λες ότι είναι για γέλια, αλλά λες ότι είναι και για κλάματα, αν καταλάβεις τη σοβαρότητα της κατάστασης», ανέφερε η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ