Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ξεκίνησαν να ζήσουν την περιπέτεια στο Asia Express. Ωστόσο, από τις πρώτες στιγμές φάνηκε ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για κανέναν. Το ζευγάρι δυσκολεύτηκε αρκετά στις δοκιμασίες.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό από τον περασμένο Μάιο οπότε και γίνονταν τα γυρίσματα του Asia Express ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποφάσισαν την οικειοθελή τους αποχώρηση.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου του ταξιδιωτικού παιχνιδιού η Ιλάειρα Ζήση εξήγησε μέσω Instagram πως αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία τους εμφάνιση στο Asia Express. «Για εμένα το πιο δύσκολο είναι να βλέπω την Ιλάειρα να μην χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντέξω αυτό», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Από την πλευρά της η Ιλάειρα δήλωσε ότι δεν μπορεί να αντέξει ψυχικά να ζητάει τροφή και στέγη από τους ανθρώπους που δεν έχουν παρά ελάχιστα.

«Σήμερα είναι η πρώτη και τελευταία μας εμφάνιση στο Asia Express. Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία για όλους, όμως ποτέ δεν μετανιώνουμε για ότι κάνουμε στην ζωή μας. Γιατί όλες οι εμπειρίες έχουν κάτι να μας διδάξουν. Εγώ προσωπικά έμαθα πολλά πράγματα και θα τα κρατήσω
για πάντα.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μας! Ας νικήσει αυτός που πραγματικά το αξίζει. Μέσα από την καρδιά μου κάνω μια μεγάλη προσευχή να έχουν όλα τα παιδιά και όλοι όσοι εργάστηκαν για αυτό το πρότζεκτ υγεία, να διασκεδάσουν και να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνετε τις δοκιμασίες. Καλή αρχή στην Παραγωγή, περάσαμε πολύ όμορφα μαζί σας. Να σας πω και το μυστικό μου, ότι στεναχωρήθηκα που δεν πέρασα πολύ χρόνο με την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Καλή αρχή, καλή σεζόν», ευχήθηκε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ