Ένα ξεσηκωτικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς ετοιμάζει η Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το Mega». Η οικοδέσποινα της εκπομπής υποδέχεται το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 21.00 τους Πάνο Κιάμο και Tonis Sfinos, που τον φετινό χειμώνα εμφανίζονται στο Posidonio.

O Πάνος Κιάμος με τη γνήσια λαϊκή φωνή του υπόσχεται μια πραγματικά κεφάτη βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του αλλά και το ντουέτο του «Δε σε βλέπω» με τον ράπερ OGE, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο μοναδικός performer Tonis Sfinos θα αναλάβει και πάλι να ανεβάσει το κέφι με τον δικό του μοναδικό τρόπο και τα χορευτικά κομμάτια που θα ερμηνεύσει. Κοντά τους θα βρεθούν ακόμη πολλά αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης.

Λίγο μετά την υποδοχή του 2023, ο Κώστας Σαφέτης θα ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους αλλά και τους τηλεθεατές με το viral hit του «Ακυβέρνητο καράβι», ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου θα πει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, δίνοντας μια επιπλέον εορταστική νότα στην ξεχωριστή βραδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ