Η πολυαναμενόμενη σειρά «Η παραλία» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ1. Βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη φέρνει ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών κάθε βράδυ στις οθόνες μας και θα παρατείνει το καλοκαίρι για λίγο ακόμα. Αφού «Η Παραλία» μας μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης στην εποχή των χίπις.

Το πρώτο επεισόδιο ενθουσίασε τους τηλεθεατές οι οποίοι στάθηκαν στις ερμηνείες πολλών ηθοποιών, όπως του Κώστα Νικούλι ο οποίος ενσαρκώνει τον αρχηγό της παραλίας, Πιτ.

Τα σχόλια του Twitter για την πρόταση γάμου του Γιάννη Κουκουράκη στη Δανάη Μιχαλάκη στη σειρά «Παραλία»

Εκείνοι που κέρδισαν όμως την αγάπη των twitterάδων ήταν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης. Η σκηνή της πρότασης γάμου ήταν από τα viral θέματα που συζητήθηκαν, με τη χημεία των ηθοποιών να αποδίδει για ακόμα μια φορά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το hashtag #HParalia βρέθηκε στα πρώτα πέντε trends του Twitter πριν ξεκινήσει η μετάδοση του πρώτου επεισοδίου. Σύντομα, «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση, παραμένοντας πρώτο trending topic μέχρι και το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου 2023, ξεπερνώντας αθλητικά γεγονότα, αλλά και την κακοκαιρία Daniel, με περισσότερα από 6.500 σχόλια.

To hashtag #HParalia δεν ήταν όμως μόνο το μοναδικό στη σχετική λίστα. Στο top 10 ανέβηκαν κι άλλα hashtag, όπως ονόματα ηθοποιών (Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Νινιός), αλλά και ονόματα ρόλων (Υπατία, Ρηνιώ).

Διαβάστε επίσης:

«Η παραλία» έρχεται στην ΕΡΤ1 και αυτοί είναι οι 6+1 λόγοι που αξίζει να τη δείτε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ