Η Μαρία Περπινιά αποκάλυψε σήμερα στους συμπαίκτες της στην γαλάζια ομάδα πως δεν είναι καλά. Στο σημερινό επεισόδιο της «Φάρμας» η Μαρία Περπινιά απευθυνόμενη στον Σπύρο, ανέφερε: «Έλα να σου πω. Δεν είμαι καλά. Ναι, θέλω κάτι. Δεν είμαι καλά, δεν με ακούς; Έχει βουλώσει η μύτη μου, ο λαιμός μου είναι χάλια. Δεν μπορώ καθόλου».

«Σήμερα το πρωί ξύπνησα, πάω να μιλήσω και είχε κλείσει η φωνή μου. Νιώθω και τη μύτη μου κάπως, δεν μπορούσα να αναπνεύσω καλά και τα μάτια μου δάκρυζαν. Συν ότι πονούσε πολύ το κεφάλι μου. Σίγουρα στο κομμάτι αυτό επηρέασε και η ψυχολογία μου. Είμαι η πρώτη προτεινόμενη οπότε δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Θέλω να παραμείνω στη Φάρμα όσο περισσότερο μπορώ» εξομολογήθηκε η 52χρονη επιχειρηματίας.

«Σου έχω τσάι, βράζει εδώ αλλά πάω στα ζώα. Αν όμως έρθω και δεν σου έχουν βάλει, θα σου βάλω εγώ. Άμα γυρίσω, θα σου βάλω εγώ» έσπευσε να πει η Ρούλα στη Μαρία.

Με τη σειρά της, όμως, η Μαρία θέλησε να δώσει στεγνά στην κάμερα τους συμπαίκτες της, λέγοντας: «Στο μυαλό τους αυτοί είχαν: «Προσπαθούμε η Μαρία να γίνει αυτό που θέλουμε εμείς». Δηλαδή να μιλάω όποτε θέλουν αυτοί, να λέω ότι θέλουν αυτοί. Αρχίσαν και τα “Μαρία, καθάρισε μου ένα μήλο”, “Μαρία, θέλεις να μαγειρέψεις;”, “Μαρία, πλύνε τα πιάτα”, “Μαρία, κάνε αυτό”, “Μαρία, κάνε εκείνο”».

Διαβάστε μερικά από τα tweets που συγκεντρώσαμε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ