Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Πέμπτης Ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης θυμήθηκε το ξεκίνημά του στη μουσική, καθώς και το τραγούδι που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε για τη μόνη συνεργασία που δεν πρόλαβε να κάνει με τον Μάνο Χατζηδάκη, που εμπόδισε το γεγονός ότι ανήκαν σε διαφορετικές εταιρείες. «Το θεωρώ μεγάλη απώλεια στην προσωπική μου ιστορία».

Από τις ωραίες εκπλήξεις της εκπομπής ήταν η παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου που θέλησε να κάνει χιούμορ και τον αποκάλεσε «γιαβρί μου, τζιγέρι μου, μυτόγκα μου, θέλω να τον πάρω αγκαλιά. Είναι η οικογένειά μας, πάντα είναι σεμνός, λέει την αλήθεια. Ο Μπίλης είναι κάτι άλλο από όλους τους τραγουδιστές γι’ αυτό όλοι τον αγαπάνε όλοι σε κάθε ηλικία».

Στο τέλος της συνέντευξής του μίλησε και για την Ελένη Ράντου με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη. «Την κυνήγησα την Ελένη δύο χρόνια και την κέρδισα! Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Με το που την είδα, κατακούτελα. Ήμουν και ευγενικός. Φρόντιζα τυχαία να είμαι μπροστά της».

Δείτε video από τη συνέντεξή του στο Znews.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ