Μια ακόμα έκπληξη στο φετινό J2US αποτελεί η συμμετοχή της Εύης Δρουτσα με coach τον ράπερ Bo. Οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή του φαντασμαγορικού σόου του Alpha και ερμήνευσαν το «Όλα σου τα καταλογίζω».

Η Εύη Δρούτσα έχασε τα λόγια της κάτι που διασκέδασαν οι κριτές χαρακτηρίζοντάς το χαριτωμένο. Η ίδια με το γνωστό της χιούμορ κοίταξε την Καίτη Γαρμπή και της είπε: «Καίτη, γιατί δεν ήρθες να με βοηθήσεις; Βλέπεις ότι έχω χάσει τα λόγια και κάθεσαι;

Ντροπή σου! Ντροπή της. Να βλέπει ότι ξεχνάω τα λόγια και να κάθεται; Και με κοιτάει; Είναι ντροπή! Η Καίτη, ναι, ποιος άλλος».

Σχολιάζοντας την εμφάνισή τους η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσε: «Πόσο χαίρομαι που είστε εδώ και οι δύο. Χωρίς να γνωριζόμαστε ιδιαιτέρως αλλά σας συμπαθώ πολύ. Χαίρομαι πολύ που είναι κοντά μας η Εύη, είμαι μεγάλη θαυμάστριά της και για τα τραγούδια που έχει γράψει. Είναι αγωνίστρια μεγάλη της ζωής και υποκλίνομαι».

Η Δέσποινα Βανδή με τη σειρά της δήλωσε: «Εύη μου σε αγαπάω, σε εκτιμώ, σε ευχαριστούμε για τα τραγούδια που έχεις γράψει. Χαίρομαι που το τόλμησες εδώ, για μένα είναι έκπληξη αυτό που έκανες!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ