Τον Φεβρουάριο του 2021 η Εύα Καϊλή έγινε για πρώτη φορά μητέρα και υποδέχθηκε στη ζωή της τη μικρή Αριάδνη, καρπό του έρωτά της με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι. Η Ευρωβουλευτής μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και αναφέρθηκε στο θαύμα της μητρότητας, αλλά και στις δυσκολίες που φέρνει αυτή η αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας.

 «Τώρα που καταλαβαίνω τι ζείτε εσείς που έχετε γίνει γονείς, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ξεκινούσα πιο νωρίς. Είναι ωραίο το πώς αλλάζει η ζωή σου. Δεν αλλάζει δραματικά. Συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, περισσότερο την άλλαξε τη ζωή μας η πανδημία» είπε αρχικά η γνωστή πολιτικός.

Η Εύα Καϊλή αποκάλυψε μάλιστα πως την περίοδο της εγκυμοσύνης την πέρασε στην Ελλάδα, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

«Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και πάλι με το μωρό. Όλη τη διαδικασία της εγκυμοσύνης την περάσαμε στην Ελλάδα, ήμουν κοντά στην οικογένειά μου. Μας βοήθησε η τηλεργασία να έχουμε ποιοτικό χρόνο με τη μικρή. Ήμασταν για ενάμιση χρόνο, τώρα πηγαινοερχόμαστε με τη μικρή. Είναι χαρούμενο μωράκι και μας ακολουθεί», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ