Αντίστροφα μετρά για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της «Πρωινό Σουσου» στο Open η Ελένη Τσολάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια έρχεται δυναμικά στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στις 09:50.

Στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη θα βρεθούν οι: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Νίκος Γεωργιάδης, Μαίρη Αυγερινοπούλου και Δημήτρης Μηλιόγλου.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα που θα γίνει την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου η Ελένη Τσολάκη μιλά στο okmag.

Είστε έτοιμοι για την πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού»;

Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Υπάρχει πολύ άγχος, όπως είναι άλλωστε φυσιολογικό. Κάθε φορά, σε κάθε πρεμιέρα και κάθε νέα αρχή συμβαίνει αυτό. Από την άλλη πλευρά, αυτό που πιστεύω και με έχει διδάξει η εμπειρία είναι πως μετά τα πρώτα δέκα λεπτά που θα μπούμε στο πλατό και θα αποκτήσουμε μια ροή, θα χαλαρώσουμε. Το ζητούμενο είναι να κάνουμε μια ωραία εκπομπή που θα αρέσει στον κόσμο.

Πες μας μια κουβέντα για τους συνεργάτες σου.

Είμαι πολύ τυχερή που δουλεύω φέτος με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι όλοι πολλά χρόνια στον χώρο και είναι έμπειροι, γνώστες του αντικειμένου. Με αγκάλιασαν όλοι από την πρώτη στιγμή και αισθάνομαι πως έχουμε μια οικειότητα. Είναι όλοι ξεχωριστές και ωραίες προσωπικότητες και αισθάνομαι ότι όλοι μαζί θα κάνουμε μια ωραία ομάδα.

Στην εκπομπή σπάτε τα κλισέ και ξεκινάτε Τετάρτη και όχι Δευτέρα που είναι η κλασική επιλογή. Να περιμένουμε και στην εκπομπή έναν φρέσκο αέρα;

Στην εκπομπή θα δούμε το Open Weekend να μεταφέρεται στην καθημερινή ζώνη. Το σκεπτικό είναι αυτό. Όπως αγκάλιασε ο κόσμος της εκπομπής μας, αποφασίσαμε να τη μεταφέρουμε καθημερινά στο Open. Αισθάνομαι πως και εγώ ξέρω να κάνω αυτό καλύτερα, απ’ ο,τιδήποτε άλλο.

Φοβάσαι τον ανταγωνισμό;

Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που με αγχώνει και αγχώνει κάθε επαγγελματία που είναι σε αυτή τη δουλειά. Από την άλλη πλευρά, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει ως επικεφαλής της ομάδας, αλλά και όλη την ομάδα είναι να κάνουμε ωραίες εκπομπές, που να τις χαίρεται ο κόσμος, να αφορούν τον κόσμο και να τον κάνουν να περνά καλά για τρεις ώρες κάθε μέρα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να προβλέψω και να κατευθύνω τίποτα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο κόσμος επιλέγει και αποφασίζει.

Τι ετοιμάζετε για την πρεμιέρα;

Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η εκπομπή θα έχει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και ωραία πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ