Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια που απολαύσαμε επί σκηνής με τον Τόλη Παπαδημητρίου στο J2US θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά η Μπέσσυ Αργυράκη θα εμφανιστεί στη σειρά μυθοπλασίας «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Όπως αποκάλυψε η Μπέσσυ Αργυράκη αγαπάει να δοκιμάζεται σε καινούρια πράγματα και έτσι δέχτηκε την πρόταση που είχε για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

«Μου αρέσει να μαθαίνω. Μου αρέσει να κάνω πράγματα διαφορετικά. Όπως το να παίξω και στη Μουρμούρα ακόμα. Ξεκινάω τώρα. Θα είναι για ένα επεισόδιο. Ξέρω ότι μου γράφει ο Τόλης Παπαδημητρίου», ήταν τα μόνα που αποκάλυψε στο Breakfast@Star. Ωστόσο, εύλογα οι συντελεστές της εκπομπής αναρωτήθηκαν μήπως αυτό θα είναι ένα άτυπο κάστινγκ, αφού μετά το πέρας της σεζόν η Ελένη Κοκκίδου θα αποχωρήσει.

Η Ελένη Κοκκίδου αποχωρεί από τη “Μουρμούρα”

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης (Αντωνίου). Του το είχα πει από πέρσι, ότι μέχρι του χρόνου και τέλος. Εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει το έργο στα 10 χρόνια. Αλλά δεν σταματάει ποτέ, πάει τόσο καλά» ανέφερε πρόσφατα η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» σχετικά με την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ