Η ένταση που κράτησε για αρκετή ώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στο πλατό της εκπομπής Love It ανάμεσα στην παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και τον καλεσμένο της Τάσο Χαλκιά, προκάλεσε και την αντίδραση του γιου του ηθοποιού. Ο Άρης Χαλκιάς μέσω ανάρτησής του στο Instagram εξήγησε ότι ο πατέρας του μετέφερε στον αέρα πράγματα που αρκετοί καλλιτέχνες σκέφτονται και πως ο εκνευρισμός του ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος.

Αναλυτικότερα, ο γιος του Τάσου Χαλκιά έγραψε στο Instagram: «Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που… πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από τον τότε που τον θυμόμαστε».

Την ανάρτησή του αναδημοσίευσε ο πατέρας του στον δικό του λογαριασμό.

Δείτε την ανάρτησή του:

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε πως είχε ενημερωθεί ότι θα έβγαινε στον αέρα στις 12.30 το μεσημέρι στην εκπομπή. Ωστόσο, η καθυστέρηση που υπήρξε του δημιούργησε έναν στενάχωρο εκνευρισμό. Όπως εξήγησε, κατάλαβε ότι δεν θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να μιλήσει για τη δουλειά του.

Η διάθεση της Ιωάννας Μαλέσκου να μιλήσουν για άλλα πράγματα πέρα από τα επαγγελματικά του τον έκανε να εκφράσει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του. Στην συνέχεια ακολούθησε ένας αμήχανος διάλογος ανάμεσά τους.

Δείτε την τηλεοπτική του εμφάνιση στην οποία αναφέρεται το μήνυμα του γιου του:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ