Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ερωτική σκηνή που συγκλόνισε τους τηλεθεατές ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός».

«Την δουλέψαμε πολύ, την προετοιμάσαμε, συνεργαστήκαμε όμορφα με τον Ορφέα. Εσείς θα μας πείτε αν σας άρεσε ή όχι, εμείς δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί. Εγώ δεν έχω δει ακόμα τη σκηνή του έρωτα, ντρέπομαι λίγο με αυτές τις σκηνές, θα την δω κάποια στιγμή», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα η ηθοποιός αν μετά από αυτή τη σκηνή θα ξαναγίνει ζευγάρι με τον Αστέρη είπε: «Έτσι νομίζω, θα δείξει, λίγο υπομονή. Τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα, μπορεί να μάθει και για το παιδί».

Δηλώσεις στην εκπομπή έκανε και η σεναριογράφος Βάσια Καρυτινού η οποία έδωσε μερικά spoiler ενώ αποκάλυψε αν θα υπάρξει 3η σεζόν: «Τα φονικά σίγουρα στην Άνω Ποριά γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται. Το θέμα είναι να φτάσουμε στον σασμό και για να φτάσουμε εκεί θα πρέπει να ξεσκεπαστούν κάποια μυστικά ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τους θεματοφύλακες. Τον Παύλο και την Καλλιόπη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχιστεί και για 3η σεζόν, αλλά είναι πολύ πιθανό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ