Ο τέταρτος κύκλος του GNTM έχει ξεκινήσει και ήδη προβάλλονται οι πρώτες δοκιμασίες για τα επίδοξα μοντέλα, ενώ στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την αποχώρηση του Ηλία από το σπίτι.

Οι 18 διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να περάσουν με επιτυχία τη νέα δοκιμασία. Ο Άγγελος Μπράτης προανήγγειλε την τρίτη δοκιμασία αποχώρησης του διαγωνισμού ταξιδεύοντας τα μοντέλα νοερά κάπου σε ένα beach bar της Καραϊβικής. Την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας είχε η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές, κερδίζοντας έτσι τα πλεονεκτήματα για την επόμενη δοκιμασία.

Τα τρία μοντέλα με τις χειρότερες φωτογραφίσεις ήταν ο Θοδωρής, ο Βασίλης και ο Ηλίας. Οι συμπαίκτες τους κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος από τους τρεις θα σωθεί και αυτός ήταν ο Θοδωρής. Τελικά οι Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Άγγελος Μπράτης έκριναν πως την χειρότερη απόδοση στην φωτογράφιση την είχε ο Ηλίας Αικατερινάρης, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου.

Τρεις παίκτριες έχουν αποχωρήσει ήδη λόγω κακής απόδοσης στο σετ φωτογράφισης. Ο λόγος για τη Στέλλα και την Ιωάννα, και τώρα τον Ηλία, ενώ τηλεοπτικά στο GNTM βρίσκονται πλέον 17 παίκτες.

Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε, τα γυρίσματα του ριάλιτι βρίσκονται πολύ μπροστά από τα επεισόδια που παρακολουθούμε και μάλιστα, όπως έγινε, γνωστό στο προφίλ της Soula Glamorous, αυτή τη στιγμή 3 παίκτες βρίσκονται εκτός παιχνιδιού. Ο λόγος για την Ραφαέλα, τον Τζόνι και τον Βασίλη ενώ η Κυβέλη αποχώρησε και επέστρεψε. Mάλιστα ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αποχωρήσει είδαμε spoiler και για ένα ζευγάρι που έχει δημιουργηθεί, ο λόγος για τον Αγγαίο και την Όλγα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ